Inloggen om CQi-indicatoren aan te leveren

Per 23 maart 2021 is de CQi voor de ggz en verslavingszorg opgenomen op de Transparantiekalender van Zorginstituut Nederland. GGZ-organisaties worden daarmee verplicht uiterlijk 1 augustus CQi gegevens aan te leveren die vanaf januari 2021 zijn gemeten. GGZ Dataportaal vervult hiervoor de functie als Trusted Third Party (TTP) om alle verplichte data te verzamelen en door te leveren aan het Zorginstituut. Klik op onderstaande link om je gegevens bij het Zorginstituut aan te leveren.

Inloggen om GGZ Dataportaal te gebruiken

Geaggregeerde informatie van behandelingen is bruikbaar om het gesprek tussen professionals over kwaliteit te ondersteunen en om van te leren. Door in GGZ Dataportaal behandel-, proces- en patiëntkenmerken te bundelen en te koppelen aan uitkomstinformatie, wordt inzichtelijk hoe een behandeling bij een specifieke groep patiënten werkt. GGZ Dataportaal biedt ggz-professionals, organisaties en netwerken een kosteloos en veilig platform om meer inzicht in behandelingen te krijgen ten behoeve van continue kwaliteitsverbetering.

Om in te loggen bij GGZ Dataportaal heb je een VECOZO-certificaat nodig. Klik op onderstaande link om met je VECOZO-certificaat in te loggen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.