Inloggen GGZ Dataportaal

Om in te loggen bij GGZ Dataportaal heb je een VECOZO-certificaat nodig. Klik op onderstaande link om met je VECOZO-certificaat in te loggen.

Inloggen CQi

Het is niet meer mogelijk om de CQi gegevens te delen over het jaar 2023.

GGZ Dataportaal

GGZ Dataportaal biedt ggz-professionals, organisaties en netwerken een kosteloos en veilig platform om meer inzicht in behandelingen te krijgen ten behoeve van continue kwaliteitsverbetering. Op de pagina Aan de slag lees je meer over het VECOZO-certificaat en vind je alle informatie die nodig is voor het delen van data met GGZ Dataportaal.

Aan de slag met data delen

CQi en GGZ Dataportaal

Brancheorganisatie de Nederlandse ggz heeft afspraken gemaakt met patiëntenvereniging MIND en brancheorganisatie Zorgverzekeraars Nederland dat ggz-instellingen inzicht geven in de gemiddelde klanttevredenheid van mensen die bij hen in behandeling zijn geweest. Deze klanttevredenheid wordt gemeten met de CQi. De CQi is een vragenlijst die klanttevredenheid over een behandeltraject meet op onder andere bejegening, mate van samen beslissen, verkregen informatie over de behandeling en uitvoering van de behandeling. Als Trusted Third Party (TTP) verzorgt GGZ Dataportaal de verzameling en verwerking van deze cliëntervaringen tot één geheel, dat wordt aangeboden aan Zorginstituut Nederland. Wij doen dit in opdracht van de Nederlandse ggz.

De gemiddelde klanttevredenheid wordt door MIND in samenwerking met Zorgverzekeraars Nederland gepubliceerd op de website Kiezen in de ggz en is bedoeld om patiënten en naasten van keuze-informatie te voorzien. Ook helpt het zorgverzekeraars bij zorginkoop.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.